O gradina multifunctionala

O gradina traditionala, primitoare, lasata sa creasca in voie, dar in acelasi timp organizata, se afla in West Sussex, in sudul Angliei.

Contact

Desi nu este genul de gradina in care toate firele de iarba au lungimea perfecta, cateodata enervant de perfecta, aceasta gradina este impartita pe zone functionale cu ajutorul plantelor care evidentiaza fiecare coltisor in parte.

Astfel, o masa de dining este inconjurata atat de plante agatatoare de un verde intens, cat si de flori colorate care parca iti dau pofta de mancare, dar te protejeaza si de privirile indiscrete ale vecinilor.

Un mic foisor se zareste printre abundenta florilor: echinacee, serparita si floarea Pastelui.

Aceasta gradina este una multifunctionala deoarece este utilata pentru diferite activitati. In acest sens, nu putea lipsi un atelier care sa contina toate ustensilele de gradinarit si nu numai. La fel, si el este „invadat” de plante si flori spre deliciul spectatorilor.

In alta parte a gradinii, exista pana si un mini-solar „imbracat” in totalitate in sticla.

Un hamac va asteapta la umbra sa va relaxati, in timp ce o masuta vintage este pregatita oricand pentru servirea unui ceai sau unui frape.

In ceea ce priveste accesoriile, tinand cont de stilul rustic/traditional al gradinii, exista o multime de ghivece si recipiente din lut.

 

 

 

Sursa: casamea.ro
Share