O altfel de biblioteca

In general, momentul alegerii tamplariei se rezuma numai la culoarea potrivita, dimensiunile exacte pentru a se incadra in spatiile destinate si materialul din care aceasta este realizata.

Contact

Prea putini dintre noi se gandesc si la un alt rol al ferestrei decat cel strict functional.

De asemenea, de cele mai multe ori spatiul din zona ferestrei nu poate fi fructificat la maxim, in aceasta zona neputand amplasa decat corpuri joase ca inaltime.

Solutia pe care am gasit-o pe freshome.com nu numai ca este foarte atractiva, dar este si extrem de practica, economisind spatiu si conturand o atmosfera placuta, dinamica.

Biblioteca circulara, montata in jurul ferestrei rotunde, este ideala pentru o zona de citit, un loc de retragere si meditatie.

Ambientul din imagini emana un aer jovial gratie contrastului dintre piesa din lemn inchis la culoare si tapetul multicolor. Un aport semnificativ in cazul de fata il are si balansoarul suspendat din ratan.

Pentru cei mai sobri, mai seriosi, care se regasesc intr-un ambient clasic, aceasta biblioteca circulara nu face exceptie.

Montata pe un perete ale carui nuante sunt neutre, pusa in evidenta de lumina unui candelabru cu finisaje aramii, induiosata de un tablou floral, fereasta incadrata de rafturi din lemn va deveni un centru de interes.

 

 

 

Sursa: casamea.ro
Share