Nu stii unde sa pleci in vacanta de Sarbatori? Viziteaza Targul de Turism!

Nu stii unde sa pleci in vacanta de Sarbatori? Viziteaza Targul de Turism!

Ti-ai facut planuri pentru vacanta de iarna, Craciun si Anul Noul? In cazul in care esti in cautare, viziteaza Targul de Turism al Romaniei, cel mai mare eveniment dedicat calatoriilor si activitatilor de petrecere a timpului liber.

Vei putea gasi cele mai inedite idei de vacante pentru sezonul de iarna/primavara 2013, atat in Romania, cat si in strainatate.

Vei fi intampinat de catre cele mai importante agentii de turism si tour-operatori, de reprezentanti ai celor mai mari hoteluri si pensiuni, agentii de asigurari si banci, organizatori de congrese si turism de afaceri.

La Targ vei gasi si organizatii patronale si asociatii profesionale, organizatii de promovare a turismului din strainatate, oficii, organizatii si institutii de promovare a regiunilor turistice din Romania, dar si prestatori de servicii de transport, de cazare si de agrement.

Organizatorii au pregatit premii care constau in sejururi si cadouri oferite de catre expozantii targului, iar printre actiunile programate pe perioada targului pot fi mentionate Expozitia de fotografie, intitulata „Vacante cu farmec”, realizata de catre Cristian-Alexandru Catana, castigatorul ultimei editii a Salonului National de Fotografie Turistica.

Targul de Turism al Romaniei este un eveniment organizat de Romexpo in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, FPTR – Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, ANTREC – Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural si OPTBR – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania.

In aceeasi perioada cu Targul de Turism al Romaniei, se va desfasura cea de-a 20-a editie a Expozitiei Internationale de Echipamente, Dotari si Mobilier HORECA – ROMHOTEL.

Cele peste 70 de companii prezente in cadrul acestui eveniment vor expune bucatarii profesionale, echipamente pentru prepararea cafelei, decoratiuni interioare, mobilier si corpuri de iluminat pentru unitati hoteliere si restaurante, cosmetice pentru hoteluri, produse si echipamente de curatenie, dotari si solutii la cheie pentru profesionistii din domeniu.

Editia 2012 va fi caracterizata nu doar de prezenta brandurilor internationale de top, dar si de o agenda bogata de evenimente conexe, care se vor focusa pe cele mai relevante trenduri din industria HORECA.

Dintre acestea pot fi mentionate: seminarul „Peisaj cultural, Arhitectura, Tendinte” sustinut de catre Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” Bucuresti, simpozionul „GreenArts Design for Green Hotel”, prezentata de catre Asociatia Ecologica „Turism Verde” si workshop-urile cu tema „De ce un Centru SPA in hotel?” organizate de catre firma Despre Spa.

Targul de turism incepe joi, 15 noiembrie 2012, si dureaza pana duminica, la ROMEXPO.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: business24.ro
Share

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *