Nisa in perete – intrebuintari practice

Nisa in perete este fie dorita de la inceputul proiectului de constructie, fie ea este necesara din motive de siguranta aparate pe parcursul procesului de ridicare al casei sau al imobilului.

Contact

Oricare ar fi motivul, noi nu suntem impotriva unei nise, denumita si „alcov”, si o gasim chiar practica si interesanta.

Am putea spune ca este un element de design elegant intr-un living clasic, jucaus in camera copiilor si util in dormitor.

De exemplu, doua nise de o parte si de alta a unui semineu pot inlocui biblioteca masiva dintr-un living. In acest caz, este recomandat ca nisa sa aiba o margine eleganta din lemn.

O utilitate mai putin conventionala, dar care cu siguranta va atrage atentia intr-o camera de zi, este umplerea unei nise inalte, simple, cu lemne de foc. Pentru ca imaginea de ansamblu sa fie precum cea din imagine, aveti grija ca toti bustenii sa fie egali.

O situatie in care alcovul nu are o adancime prea mare se preteaza pentru crearea unui perete „cultural” unde va puteti expune operele de arta, picturile preferate sau suvenirurile din calatorii.

De asemenea, daca va doriti o nisa practica, montati rafturile pe inaltimi diferite pentru diverse obiecte pe care doriti sa le depozitati acolo.

Totodata, o nisa in camera copiilor poate fi folosita pe post de dulapior pentru haine sau birou pentru cel mic, iar doamnele si domnisoarele pot transforma alcovul intr-un mic boudoir feminin.

 

 

Sursa: casamea.ro
Share