Living elegant

Contact

Tonuri de nisip, nuante de cer senin si accente de verde, aceasta este formula folosita de Ka International pentru a crea o atmosfera de relaxare estivala.

Textilele din gama Mediterraneo ofera locuintelor un aer fresh si original si totodata indeamna la visare.

Livingul din imagini ne trimite cu gandul la vacanta, desi mixul de influente prezente in decor nu ne indica o destinatie exacta.3

Cromatica textilelor aduce un aer mediteranean, in timp ce stilul corpurilor de mobilier impune o nota de eleganta clasica. Look-ul fresh este obtinut prin intermediul paletei cromatice si al paterrn-urilor decorative ce se regasesc la nivelul textilelor.

Asa cum era de asteptat, acestea dau tonul amenajarii si induc o atmosfera relaxanta, dar extrem de rafinata. Mediterraneo are scopul de a ne aduce in case marea, nisipul si rasariturile de soare. De altfel, acestea sunt si sursa de inspiratie a colectiei.

Trimitandu-ne continuu cu gandul la natura, produsele celor de la Ka International ilustreaza pasari si motive vegetale stilizate, imprimate pe materiale naturale, gen in si bumbac. Acestea sunt usoare, dar au totusi o textura bogata si rezistenta, ceea ce le face potrivite pentru lifestyle-ul actual.

 

 

 

 

 


Share
 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro