In cautarea unei culori pentru interior? Alege verde!

Contact

 

 

Paleta cromatica este la fel de importanta pentru viitorul nostru camin, precum alegerea numarului de camere sau a stilului de amenajare. Fie ca ne referim la finisaje sau mobilier, fie la accesorii, culorile influenteaza atmosfera din casa si trebuie alese cu grija in functie de diferite criterii: stil personal, suprafata disponibila, luminozitate, etc.

Va propunem sa ne reamintim de primavara si sa primim cu bratele deschise culoarea verde. Aceasta culoare te duce cu gandul, in primul si primul rand, la natura si prospetime. In plus, orice lucru verde mai inseamna si sanatate. Asadar, numai de bine.

Din start, putem vorbi de integrarea culorii verde in amenajari de inspiratie ecologica sau tropicala/exotica. In functie de nuantele sale, verdele poate fi abordat cu succes si in interioare clasice, inclusiv rococo sau victorian. De exemplu, verdele smarald innobileaza locuinta, in combinatie cu auriu.

Verdele „crud”, fiind atat de intens, se potriveste intr-o amenajare moderna, in cazul materialelor lucioase si al unor linii nonconformiste de design, alaturat altor culori precum orange sau albastru. O explozie de culori la tine acasa!

Situat in tendintele acestui inceput de an, verdele menta este minunat! Il puteti combina cu rosu sau roz pentru un contrast „dulce”, feminin.

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro
Share