Imprimeurile animal print in design-ul interior

Contact

Anul acesta animal print-ul este in tendinte si ofera interioareleor eleganta si o alura glamour. Acest tip de amenajare este spacifica unui anumit stil de design interior, celui african, ce are la baza astfel de elemente decorative. 02

Insa, animal print-ul se regaseste astazi in majoritatea locuintelor pe orice tip de obiect, indiferent de stilul de amenajare.

Indiferent de marimea suprafetei pe care sunt aplicate aceste imprimeuri se vor evidentia intotdeauna datorita coloritului si a contrastului foarte puternic. Datorita culorilor neutre pe care le are la baza, animal print-ul poate fi usor combinat cu alte culori. Daca imprimeurile leopard si zebra s-au aflat in topul preferintelor celor mai multi proprietari, anul acesta se folosesc print-uri mai putin obisnuite, si anume cele de caini sau elefanti.

Si cum este foarte usor sa exageram cu astfel de decoratiuni, trebuie sa avem grija la cantitate si la calitate. Prea mult poate da o nota de kitsch. Nu veti da gres niciodata daca veti folosi un singur tip de print pe un singur obiect din incapere. Daca nu doriti sa aveti un decor permanent care sa aiba la baza aceste imprimeuri, introduceti animal print-ul in design-ul interior prin elemente ce pot fi usor schimbate precum o lenjerie de pat, pernute decorative, prin intermediul perdelelor sau a obiectelor decorative.

Introduse in decor pe tapiteria canapelei si a fotoliilor, sau pe covorul din living, vor actiona ca un punct focal al camerei, atragand privirile. Paleta cromatica a incaperii impune un anumit print, care sa se incadreze decorului. Culorile alb si negru ale printului de zebra sunt o alegere reusita in realizarea unui amestec intre traditional si modern. Un covor cu imprimeuri de leopard incurajeaza un decor simplu, fara prea multe decoratiuni.

Daca folositi decoratiuni cu animal print decorati restul incaperii cu cel mult alte doua culori. Cind sunt prezente printuri de zebra, folositi pentru pereti si mobilier culori de alb si negru, sau alb si maro daca ai optat pentru printuri de leopard. Folosind culori calde, imitatii de piele de animale si decoratiuni facute manual veti realiza un decor african, stil ce se afla in topul preferintelor anul acesta.


Share

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: incasa.ro