Idei simple pentru living-ul tau

In timp, living-ul tau devine inspid, si asta pentru ca petrecand atata timp in camera de zi, totul ti se pare banal, nimic nu iti mai incanta privirea.

Contact

Totodata, living-ul arata de cele mai multe ori incarcat de obiecte inutile sau de mult prea multe gadgeturi de la consola wii pana la telecomenzile pentru televizor sau aerul conditionat.

Ce poti face pentru a iti „inviora” putin living-ul? Sunt foarte multe de facut, dar iata cateva idei simple care pot fi aplicate oricarui stil.

Televizorul. Un bun necesar oricarei case, cel putin unul regasindu-se in living. Dar ce faci cand ai un stil vintage, retro sau eco-chic si lcd-ul mult prea modern arata ca nuca in perete? Recomandarea noastra este sa il „ascunzi” efectiv intr-o comoda cu usi. Daca nu ai cumparat una inchisa, ii poti monta tu ulterior usi. In felul acesta intregul decor este unitar.

Ai o oglinda veche, cu aspect uzat, si rame frumos ornamentate pe care nu ai unde sa o mai atarni? Locul ei nu este in vreun colt intunecat ci pe masuta de cafea sau pe o comoda, pe post de tava, fie functionala, fie strict decorativa.

Te-ai saturat de veioza multa prea simpla primita cadou de la parinti? Faptul ca este simpla, este chiar un lucru bun pentru noi in situatia de fata deoarece o poti decora/accesoriza cu ce vrei tu. Floricele si fluturasi din material textil, paiete – toate acestea exista la mercerie si le puteti lipi efectiv pe abajurul veiozei. Va fi o schimbare in bine pentru living-ul tau si usor de facut.

Pentru serile romantice sau relaxante apeleaza la instalatia de pom si la cateva sticle goale transparente in care sa introduci firele cu luminite.

Nu mai ai spatii de depozitare dar nici loc pentru inca un corp mobilier in living-ul tau? Cutiile decorative din materiale textile sunt cea mai buna varianta. Nu doar ca arata bine, dar sunt si multifunctionale. Inauntrul lor poti depozita reviste, carti de joc sau diverse alte maruntisuri, iar pe suprafata lor poti sprijina cateva cesti de cafea/ceai sau poti servi o gustare.

 

 

Sursa: casamea.ro
Share