Idei decorative pentru camera copilului

Contact

Dintre toate incaperile care exista intr-o casa, cea mai plina de viata si cea mai colorata va fi intotdeauna cea a copiilor. Pentru a le oferi un mediu care sa exprime creativitate, originalitate si care sa le dezvolte imaginatia copiilor, parintii apeleaza la tot felul de obiecte decorative care mai de care mai colorate, vibrante si vesele.

Cand vine vorba despre camera copiilor, imaginatia nu poate sa aiba limite, iar variantele pe care le ai in materie de design si decor sunt nenumarate.

Pentru camera baietilor se foloseste in general albastru si motive cu masinute, rachete, supereroi, pe cand la fetite gasim foarte mult roz, imagini cu printese, motive florale, iar lista poate continua.

Decorurile care se potrivesc atat in camera baietilor, cat si a fetelor sunt in general create in combinatii de culori si elemente care tin de mediul inconjurator.

Pentru a crea un decor interesant care se poate potrivi atat in camera baietelului tau, cat si in camera fetitei, iti propunem un colt cu nor ploios si colorat, pe care il poti face cu mainile tale.

Ce ai nevoie?

Fetru alb si colorat, ata de pescuit, hartie groasa pentru baza, carlig pentru perete, foarfeca, creion grafic, lipici special pentru materiale, un ac mare.

Pasi de urmat:decor (2)

1. Deseneaza pe hartie un model in forma de nor si decupeaza-l in jurul conturului

2. Ataseaza modelul pe fetrul alb si decupeaza 2 bucati de nor identice.

3. Creeaza 18-20 de stropi de ploaie, in culori diferite sau cate 2 de aceeasi culoare.decor (1)

4. Taie ata de pescuit in fasii de diferite dimensiuni, gaureste stropii de ploaie din fetru (cu ajutorul unui ac mai gros), dupa care coase stropii de ploaie intre ei cu ata de pescuit..

5. Lipeste de nori sirurile de ata de pescuit in partea din spate, care vine atasata de perete.

Sursa: casamea.ro