Harta europeană a celor mai bune salarii oferite acum românilor în construcţii

Harta europeană a celor mai bune salarii oferite acum românilor în construcţii

Angajatorii din Belgia plătesc sudorii români cu peste 1500 de euro pe lună iar cei din Franţa remunerează tâmplarii români cu minimum 1400 de euro pe lună. Tot cu atâţia bani sunt curtaţi şi dulgherii români de angajatorii din Germania.

În Belgia, sudorii români sunt plătiţi cu peste 1500 de euro pe lună, scrie economica.net. O agenţie de plasare caută 10 români care să lucreze ca sudori tig inox în Belgia. Candidaţii potriviţi pentru acest post au absolvit şcoala profesională, au permis de conducere de cel puţin o lună, au cunoştinţe medii de limba franceză, au experienţă în execuţia de sudură mig mag sau tig pe ţevi din inox şi oţel cromat. Cazarea şi transportul sunt asigurate de angajator iar salariul lunar oferit pentru acest post porneşte de la 1500 de euro pe lună. Până pe 4 ianuarie puteţi trimite candidatura pentru acest loc de muncă.

În Franţa, tâmplarii navali sunt remuneraţi cu peste 1400 de euro pe lună. Angajatorii din Franţa caută cinci români care să performeze ca tâmplari pe vase de croazieră. Candidaţii potriviţi pentru acest post trebuie să aibă cunoştinţe de franceză la nivel conversaţional, experienţă internaţională sau naţională dar la un înalt nivel de performanţă în domeniul prelucrării instalării şi reglării elementelor de lemn, potrivit anunţului de recrutare.

 

 

Sursa: capital.ro
Share

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *