Gradini romantice

Contact

Arcadele cu flori sunt cele mai delicate si romantice elemente de design dintr-o gradina. Sunt boeme, magice si potrivite oricarui tip de curte sau gradina: traditionala, urbana, vintage, etc.

8

Astfel, daca iti doresti o arcada sau mai multe in gradina ta, trebuie sa tii cont de spatiul pe care il ai la dispozitie si de scopul ei/lor. De cele mai multe ori, arcadele sunt amplasate de catre designeri pentru a face trecerea dintr-o zona intr-alta a gradinii sau de-a lungul unei alei mai lungi, strict din punct de vedere decorativ.9

De asemenea, o arcada plina de flori poate crea o intrare spectaculoasa in curtea casei sau un colt de relaxare inedit. Imagineaza-ti cum ar fi sa petreci o zi intreaga la umbra unei arcade „imbracata” cu trandafiri parfumati savurand un cocktail racoros si rasfoind cartea sau revista preferata. Minunat, va spunem noi!

7

Din fier forjat, lemn sau chiar piatra, arcadele transforma o amenajare exterioara monotona intr-un spatiu incantator.

10In ceea ce priveste plantele ce cresc „la inaltime”, aveti multe variante de unde puteti alege: trandafiri, clematite, glicine, zorele, Mana Maicii Domnului, iedera, vita de vie, etc. Aceste plante iubesc soarele, asadar aveti grija sa nu asezati arcada intr-un loc racoros sau intunecat.


Share

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro