Decoratiuni de Craciun pentru usa de la intrare

Contact

De sarbatori, intreaga casa isi schimba infatisarea, practic orice coltisor poate fi decorat cu stil. Astazi, vom trata usa de la intrare si felul in care aceasta poate fi amenajata in pragul sarbatorilor de iarna.

Cei care locuiesc la casa sunt foarte norocosi din acest punct de vedere, deoarece decoratiunile pot fi mult mai bogate si se pot „intinde” pe o suprafata mai mare, decat in cazul unui apartament la bloc.

Cea mai populara decoratiune este coronita. Fie ca este realizata din flori naturale, artificiale, conuri sau orice alt tip de material, cum ar fi hartie, panglica, globulete, coronitele acapareaza privirea fiind amplasatee central, undeva in partea superioara a usii.

De exemplu, daca alegeti o coronita „rosie ca focul”, aceasta poate fi singurul accesoriu de care usa ta are nevoie. Insa, daca va doriti un decor mai bogat, puteti adauga si o ghirlanda de jur-imprejurul usii. Ghirlanda poate fi confectionata fie din ramurele de brad, fie din panglici, globuri sau orice alt material.

De asemenea, ghirlanda poate fi insotita si de un set de luminite care sa transforme fiecare seara intr-una magica.

Tot la usa mai puteti agata si un ciorapel supradimensionat pentru cadouri sau fundite, stelute, ghetute, orice accesoriu ce aminteste de Craciun este binevenit.

Daca locuinta beneficiaza si de o terasa, oricat de mica ar fi, ea va da posibilitatea „instalarii” acolo a unei mici scene de sarbatori, cu Mos Craciun, reni, saniute, lumanari, felinare, etc.

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro
Share