Cum te poţi angaja în Palm Beach pentru cel puţin 1.600 de dolari pe lună

Cum te poţi angaja în Palm Beach pentru cel puţin 1.600 de dolari pe lună

O firmă de plasare a candidaţilor români în SUA caută în această perioadă 50 de români dispuşi să muncească într-un club din Palm Beach, Florida. Jobul oferit e temporar, vizează perioada noiembrie 2013 – mai 2014 şi este remunerat cu 10,50 de dolari pe oră.

Candidaţii potriviţi pentru locurile de muncă ofertate de angajatorii americani au cunoştinţe avansate de limba engleză, sunt angajaţi cu carte de muncă de cel puţin şase luni şi au muncit în restaurante.
Candidaţii selectaţi vor avea asigurată gratuit cazarea.

Cei interesaţi să muncească în Florida vor trimite un CV şi scrisoare de intenţie redactate în engleză aici sau aici, până pe 20 iunie inclusiv.

În urma primei etape a procesului de recrutare, candidaţii selectaţi să muncească în Florida vor susţine un interviu cu angajatorul american la sediul firmei de recrutare din Cluj-Napoca, în luna iunie sau iulie.

Candidaţii care au rămas în cursa pentru joburile din Florida în urma interviului cu angajatorul vor participa la un training la Cluj, în iunie sau iulie.  Vor fi angajaţi candidaţii care vor promova examenul susţinut la sfârşitul trainingului.

 

 

 


Share

 

 

 

 

 

 

Sursa: economica.net

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *