Evidentierea peretilor

Peretii au un potential urias cand vine vorba de amenajarea si decorarea unui interior. Trebuie doar sa stiti la ce finisaje sau accesorii sa apelati si in ce masura pentru un rezultat care sa va multumeasca sau sa va depaseasca asteptarile

Contact

Asadar, daca v-ati hotarat sa va puneti peretii in evidenta, mai mult decat a le aplica un strat de vopsea si atat, recomandarea noastra este sa alegeti doar unul dintre ei pe care sa il transformati in punctul central din incapere. In living si in dormitor, peretele „cu pricina” poate fi cel din spatele canapelei sau patului, in timp ce in dining va puteti „juca” cu peretele paralel cu masa unde serviti pranzul si cina. In plus, trebuie sa fie o zona la vedere pentru a putea fi admirata.1

Astfel, intr-o locuinta moderna, puteti apela la picturi pe pereti. Un artist talentat va poate picta orice model, in orice marime, colorat sau alb&negru. Luati exemplu un perete negru, care oricum este inedit prin culoarea sa, asupra caruia „aplicati” o pictura in alb, sau invers. Este un contrast foarte puternic, dar frumos si special.

Un mozaic din lemn este o alta idee prin care puteti aduce un plus de design interiorului. Realizat cu panouri mai mici sau mai mari, asezate in relief, acesta ofera tridimensionalitate si o latura artistica peretului pe care urmeaza a fi instalat.

2

Tot la capitolul panouri, pentru un look sofisticat, elegant, alegeti un material pretios, cum ar fi cuprul. Exista o multime de tablouri realizate din acest material, majoritatea fiind abstracte si potrivite unui dormitor sau living clasic.

3

Daca iubiti plantele, avem o solutie si pentru aceasta pasiune. Gradinile suculente verticale sunt alegerea potrivita. Sunt ideale pentru locuintele care se vor a fi eco si care doresc sa aduca o particica din natura in interior.

Pentru creativi am pastrat la final ce este mai frumos. Colajul este o tehnica prin care va puteti decora si personaliza peretii fara prea mult efort. In principiu, intr-un colaj este bine sa „prindeti” lucruri pe care le indragiti sau care va caracterizeaza, cum ar fi fotografii cu familia si prietenii, bilete de la concerte favorite, pagini din carti, mesaje si tablouri, etc.

4

 

 

Sursa: casamea.ro
Share