Craiova va avea un cartier low-cost, ridicat de chinezi

Craiova va avea un cartier low-cost, ridicat de chinezi

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca pe 9 martie 2014 va incepe constructia unui cartier de locuinte pentru tineri, de catre o companie chineza, care va asigura si finantarea.

Potrivit edilului Craiovei, care a facut acest anunt printr-un comunicat de presa transmis de PSD Dolj, cartierul va fi ridicat intr-un timp foarte scurt, iar pretul unei locuinte va fi sub 30.000 de euro.

„Anul viitor, pe 9 martie, va incepe constructia cartierului de locuinte pentru tineri. Nu am vrut sa facem publica aceasta noua actiune pana cand nu am avut siguranta ca totul este pus la punct. Cartierul va fi construit de catre chinezi. Asta inseamna ca se va intampla foarte repede si va fi finantat tot de ei. Pretul apartamentelor va fi sub 30 de mii de euro, intre 22.000 si 30.000 de euro”, a declarat Lia Olguta Vasilescu, potrivit comunicatului PSD Dolj.

Potrivit sursei citate, tot anul viitor va incepe si constructia noului stadion „Ion Oblemenco” in Craiova, precum si a autostrazii Craiova-Pitesti.

 

 

 

 

Share

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: business24.ro

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *