Compania de dezvoltare imobiliară Adama a mai finalizat 84 de apartamente în Titan

Compania de dezvoltare imobiliară Adama a mai finalizat 84 de apartamente în Titan

Compania de dezvoltare imobiliară Adama, deţinută de fondul austriac de investiţii Immofinanz, a finalizat o investiţie de 5,4 milioane de euro într-un bloc cu 84 de apartamente în cartierul bucureştean Titan, în cadrul căruia preţurile pornesc de la 60.000 de euro plus TVA pentru un apartament cu două camere şi o suprafaţă utilă de 49 de metri pătraţi.

Blocul este al doilea din cadrul proiectului Optima, în apropierea staţiei de metrou 1 Decembrie, şi cuprinde doar apartamente cu două şi trei camere. Reprezentanţii Adama afirmă că au vândut până în prezent aproximativ 30% din apartamente, astfel că în cadrul proiectului mai sunt disponibile în jur de 60 de unităţi.

Lucrările la acest proiect au fost începute în urmă cu un an, când Adama a decis să investească şi în cel de al treilea bloc al proiectului Edenia, situat tot în Titan. „Simţim din interacţiunea cu clientul final, dar şi din nivelul vânzărilor că piaţa începe treptat să revină la un context mai favorabil. Este motivul pentru care am decis să reluăm dezvoltarea în Bucureşti în urmă cu un an“, a declarat Andreas Holler, CEO al grupului Adama.

 

 

 

 


Share
 

 

 

 

 

Sursa: zf.ro

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *