Chiuveta din travertin pentru o baie eleganta

Contact

Chiuvetele din travertin ofera baii un design discret, versatil, care evoca gloria imperiala a Romei antice, aspectul luminat al Europei renascentiste si farmecul atmosferei desertului arid al Orientului Mijlociu. Travertinul a fost si continua sa fie o piatra naturala foarte populara pentru confectionarea chiuvetelor, atat datorita aspectului, cat si durabilitatii sale.

baie chiuveta tavertin

Chiuvetele din travertin au culori pamantii si texturi aparte, bucurandu-se de un aspect unic, ce completeaza perfect alte elemente de design din baie sau bucatarie. Chiuvetele din travertin adauga o alta dimensiune intregii incaperi, care devine astfel mai moderna si mai cocheta.

Cum iti decorezi baia in acest an

1. Mizeaza pe naturalete

2013 a reprezentat o adevarata intoarcere la natura in ceea ce priveste tendintele de decorare a bailor. Nu numai aspectul intregii bai aminteste de reintoarcerea la natura, ci si materialele folosite sau instalatiile sanitare. Avand in vedere tendinta noastra de a ne orienta spre produse bio, este de inteles de ce naturaletea se afla din nou la mare cautare, atat in viata noastra de zi cu zi si in alimentatie, cat si in decorarea casei.

Cele mai apreciate nuante raman si in acest an cele neutre, precum tonurile de alb, bej, maro si gri.Pe acest fond natural, chiuvetele din travertin se integreaza perfect, datorita culorilor naturale, pamantii, care ofera baii un aspect minimalist, plin de bun gust.

chiuvete travertin

2. Alege materiale de calitate

Pentru a mentine aspectul natural al baii, apeleaza la materiale precum granitul, marmura, cuartul sau piatra compozita. Pe langa faptul ca baia va parea mai incapatoare si mai luxoasa, aceste materiale vor transforma aceasta incapere intr-un spatiu destinat relaxarii si incarcarii bateriilor, asemenea unui spa de cea mai inalta calitate.

Un alt material in tendinte in acest an este fara indoiala lemnul. Prin urmare, cauta mobilier de baie realizat din lemn. O chiuveta din tavertin va fi intotdeauna pusa in evidenta de un mobilier din lemn, de culoae inchisa.

 chiuveta tavertin + lemn  chiuveta tavertin + lemn

3. Investeste in decoratiuni

Nu uita nici de micile decoratiuni, care fac din baie un loc mai confortabil si mai cochet. Florile, pietricelile, vazele din sticla si decoratiunile din ceramica reprezinta acele accente de rafinament, care completeaza perfect o baie minimalista si intaresc ideea de intoarcere la natura.

 chiuveta tavertin  chiuveta tavertin

Chiuveta din travertin – alegerea perfecta pentru baia ta

Chiuveta din travertin intregeste perfect acest tablou al intoarcerii la mediul inconjurator. In ciuda design-ului simplu si modest, aceste chiuvete se remarca printr-un farmec aparte, ce aminteste de eleganta secoleleor trecute.

Extrem de versatile, chiuvete din travertin se potrivesc oricarui tip de baie, indiferent ca vorbim despre cele cu un design minimalist, despre cele ultra moderne sau despre cele de inspiratie orientala.

 

 


Share

Sursa: divahair.ro