Cea mai mare scenă de modă din Europa, la Mamaia

Cea mai mare scenă de modă din Europa, la Mamaia

Mamaia va deveni, începând de vineri, pentru trei weekend-uri consecutive, până pe 18 august, capitala modei internaţionale, odată cu deschiderea ediţiei 2013 a Fashion TV Summer Festival. Cea mai fashion staţiune din România va purta astfel, pe parcursul lunii august, „ţinuta de gală” prin care se va înfăţişa lumii cu strălucire şi eleganţă, prin intermediul Fashion TV. Organizatorii Fashion TV Summer Festival sunt Primăria Municipiului Constanţa şi Fashion TV.

ROMANIAN FASHION WEEK Spectacolul unic, în aer liber, organizat în piaţeta Cazinoului din Mamaia, la standarde internaţionale, va beneficia de cea mai mare scenă de modă realizată până acum în Europa şi va include concursul Miss Litoral 2013. Vor fi prezenţi cei mai talentaţi designeri români, cei mai promiţători tineri absolvenţi ai facultăţilor de design, cele mai frumoase modele care vor defila şi numeroase VIP-uri.

MAZĂRE, DIN NOU PE CATWALK Primarul Constanţei, Radu Mazăre, cel care a transformat Mamaia într-o staţiune de atracţie internaţională, doreşte să ofere tuturor designerilor în care are încredere şansa de a fi văzuţi de lumea întreagă. Din acest motiv, Radu Mazăre se va implica personal în deschiderea spectacolului, urcând pe catwalk în prezentarea designerului Cătălin Botezatu. La ediţia de anul trecut a Fashion TV Summer Festival, primarul Radu Mazăre a defilat îmbrăcat în aviator militar din Primul Război Mondial şi în ţar rus, iar în 2011, a fost costumat în toreador.

CEI MAI IMPORTANŢI DESIGNERI ROMÂNI La prezentările de vineri şi sâmbătă seară, vor fi în centrul atenţiei noile colecţii semnate Cătălin Botezatu, Laura Olteanu şi ale altor designeri români importanţi. Fashion TV promovează moda, iar anul acesta va încuraja viitorul modei româneşti, mai concret şcolile de design din Cluj-Napoca şi Timişoara, oferindu-le tinerilor absolvenţi oportunitatea de a intra în legătură cu cei mai buni specialişti din lume în domeniul modei.

DESFĂŞURARE DE FORŢE Dimensiunile evenimentului sunt spectaculoase şi aliniate la standardele internaţionale. Astfel, vor defila peste 100 de modele Fashion TV, tinere şi impecabile ca aspect. În backstage se vor afla hair-stilişti şi make-up artişti de renume şi vor exista, ca în fiecare an, destule surprize pe cea mai spaţioasă scenă de modă din Europa.

MAMAIA, PROMOVATĂ ÎN PESTE 190 DE ŢĂRI Romanian Fashion Weekend face parte din programul Fashion TV Summer Festival 2013, ce are ca scop promovarea turismului românesc. Proiectul va continua, în următoarele weekend-uri, cu Baby Fashion Weekend (9 şi 10 august) şi International Fashion Weekend (16 – 18 august). Evenimentul va fi transmis, prin intermediul Fashion TV, în 193 de ţări din întreaga.

 

 


Share
 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: telegrafonline.ro

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *