Ce mai au agențiile de turism în ofertă: plătești un loc și merge toată familia

Ce mai au agențiile de turism în ofertă: plătești un loc și merge toată familia

Pentru cei care caută oferte low cost pentru vacanța de vară, în oferta agențiilor a apărut o nouă promoție. Mai exact, turistul care cumpără un sejur în Grecia (Nei Pori, Olimpic Beach, Paralia, Skiathos, Lefkada, Kefalonia sau altă destinație) își plătește sejurul și primește drept bonus gratuitate pentru însoțitori (copiii până la 18 ani).

 

Oferta se află în portofoliul agenției Europa Travel. „Pentru majoritatea plecărilor din iunie, oferim sejururi cu autocarul pentru toată familia în Grecia și Turcia, dar și sejururi cu avionul în insulele grecești. Tarifele pentru Paralia Katerini pornesc de la  46 Euro plus 239 Lei de persoană, iar pentru Grecia insulară, de la 199 Euro de persoană“, declară Teodor Călimănescu, directorul agenției.

Advertisement

Promoția este valabilă până pe 26 mai, în limita locurilor disponibile. Majoritatea insulelor grecești– operate de către agenție pe curse charter- beneficiază și ele de această promoție. În cazul sejururilor cu avionul, taxele de aeroport nu sunt incluse în tarif și se achită de toți participanții.

Ca să vă faceți o idée, un sejur (plecare 5 iunie) în Asprovalta (Grecia), cu autocarul, costă 29 de euro – sumă la care se adaugă taxe de 329 de lei. Suma este valabilă pentru o familie și include 6 nopți de cazare la vilă, respectiv transportul.
Printre cele mai ieftine pachete pentru un sejur cu autocarul se numără și cele pentru Paralia Katerini care costă 46 Euro, plus 329 lei pentru 6 nopți cazare și transport cu autocarul la un aparthotel de 2 stele.
Cele mai mici tarife pentru Grecia Insulară sunt pentru Corfu și Creta, acestea pornind de la 199 Euro. Toată familia merge în vacanță cu avionul și se cazează la o vilă situată în stațiunea Paleokastritsa, una dintre cele mai frumoase din Corfu.

 

 

 

 

 


Share
 

 

 

 

Sursa: capital.ro

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *