Cazinoul din Constanta nu va mai fi vandut

Cazinoul din Constanta nu va mai fi vandut

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, spune ca s-a razgandit in privinta vanzarii Cazinoului si ca intentioneaza realizarea unui parteneriat public-privat cu o firma interesata de reabilitatea acestui monument si de folosirea acestuia pentru jocurile de noroc.

Edilul a anuntat, marti, la finalul sedintei Consiliului Local, ca aceasta idee i-a venit dupa ce s-a intalnit cu o delegatie din Rusia, iar reprezentantii acesteia i-au spus ca ar fi mai degraba interesati de o asociere cu autoritatile locale in privinta Cazinoului decat de cumpararea acestuia, transmite Mediafax.

„M-am sucit in privinta Cazinoului pentru ca acum cateva zile am avut o delegatie de rusi care reprezentau un fond foarte mare si rusii mi-au spus asa: „Dom’le, dar noi nu suntem interesati sa cumparam Cazinoul. Noi suntem interesati mai degraba intr-o asociere pentru ca vrem sa avem certitudinea ca municipalitatea ne va fi alaturi pe perioada in care noi vom face investitia si ulterior”.

Radu Mazare a mai precizat ca a identificat un teren potrivit pentru constructia unui hotel de cinci stele, unde sa poata fi cazati clientii interesati sa joace la Cazinoul din Constanta.

„Este vorba de parcarea de la Poarta 1, care are aproape doua hectare si m-am gandit sa facem un pachet in care o sa evaluam Cazinoul, o sa evaluam aceasta parcare si cu tot pachetul acesta vom intra intr-o asociere sau un parteneriat public-privat cu un investitor care sa investeasca in Cazinou, sa-l reabiliteze in scopul de a fi folosit ca si cazinou in continuare si care sa construiasca cazare pe parcarea de la Poarta 1”, a afirmat Radu Mazare.

Primarul a precizat ca la inceputul anului viitor va prezenta in cadrul Consiliului Local mai multe detalii legate despre aceasta viitoare asociere.

 

 

 

Sursa: business24.ro
Share

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *