Casele modulare si ecologice MOD

Contact

Casele modulare si ecologice construite de MNM MOD adopta un sistem de constructie revolutionar. Panourile prefabricate ale peretilor si pardoselilor creeaza un strat termoizolant foarte eficient. Sistemul este accesibil la pret, flexibil in design, usor de asamblat si ecologic.

Sistemul peretilor este compus din cadre de otel reciclat, cu termoizolatie la interior, hidroizolatie, strat de ventilatie a aerului si suprafetele exterioare ale panourilor. Panourile sunt fabricate conform specificatiilor casei, apoi transportate pe sit si asamblate intr-un timp foarte scurt datorita calitatii superioare ale acestora. Fiecare casa este proiectata in functie de conditiile existente pe sit: clima, umbre, punctele cardinale etc. Proiectul este transpus in seria peretilor ce alcatuiesc casa si optimizat pentru cele mai bune rezultate.

Casa din imagini cuprinde doua dormitoare, o incapere pentru muzica si un studio. Terasele generoase extind casa in exterior pentru a profita de clima din Venice Beach, California.
La sfarsitul ciclului de viata a casei, sistemul peretilor poate fi descompus si reciclat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: www.roarhitect.ro