Case gata la doar 18.000 de euro

Case gata la doar 18.000 de euro

Dezvoltatorii propun, la cea de a XXV-a ediţie a Târgului Imobiliar Project Expo, ce se va desfăşura în Capitală, în perioada 15-17 noiembrie, locuinţe de la 18.000 de euro, arată într-un comunicat al organizatorilor.

 Unul dintre partenerii evenimentului va prezenta în cele trei zile ale târgului, şase proiecte imobiliare amplasate în zona de sud a Capitalei, precum şi alte oferte imobiliare, iar divizia financiară credit24h va oferi soluţii bancare şi consultanţă de specialitate tuturor vizitatorilor evenimentului precum şi teste gratuite de eligibilitate, dar şi scoring-uri bancare.

Gama Residence 2 – Metalurgiei vine cu o noutate pe piaţa imobiliară, aceasta zonă, fiind primul ansamblu de apartamente cu grădini suspendate. Preţurile încep de la 29.500 euro şi sunt disponibile 80 de unităţi locative. Pe lângă grădinile suspendate, ansamblul Gama Residence 2 -Metalurgiei va dispune şi de locuri de joacă special amenajate pentru copii, parcare şi spaţii comerciale.

Şi Vista Residence aduce o noutate în peisajul imobiliar al zonei de Sud, fiind primul proiect rezidenţial care va dispune de o promenadă comercială, unde se vor reuni brand-uri de renume, o serie de facilităţi pentru rezidenţi: spaţii comerciale, săli de sport, saloane de înfrumuseţare, unităţi medicale şi de învăţământ, grădiniţă, after-school, cafenea, supermarket-uri şi o serie alte magazine sau showroom-uri. Preţurile încep de la 22.500 euro pentru o grasonieră, iar locurile de parcare sunt oferite gratuit.

Preţurile imobilelor oferite la cea de a XXV-a ediţie a Targul Imobiliar Project Expo pleacă de la 18.000 euro, pentru garsoniere, 2 camere de la 28.000 euro, iar 3 camere de la 45.500 euro. Cele mai ieftine vile au preţuri începând de la 45.500 euro

evenimentului, va prezenta în cele trei zile ale târgului, şase proiecte imobiliare amplasate în zona de sud a Capitalei, precum şi alte oferte imobiliare, iar divizia financiară credit24h va oferi soluţii bancare şi consultanţă de specialitate tuturor vizitatorilor evenimentului precum şi teste gratuite de eligibilitate, dar şi scoring-uri bancare.


Share

 

 

 

 

 

 

Sursa: capital.ro

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *