Casa in stil cottage

Contact

Aceasta este, probabil, cea mai adorabila casa din lemn amenajata in stil cottage. Fara indoiala, decorul interior a fost inspirat din atmosfera linistita si relaxata a locuintelor de la tara.amenajare-stil-cottage (1)

O casa care te face sa-ti doresti sa te muti in ea si sa nu mai pleci niciodata… Acesta ar fi sentimentul multor persoane care ar trece pragul acestei casute cu iz rustic, amenajata cu lucruri simple, dar cu mult farmec.amenajare-stil-cottage (2)

Casa este, de fapt, o cabana de vacanta realizata integral din lemn intr-o nuanta deschisa, atat la exterior, cat si la interior. Lemnul nu reprezinta doar materialul de constructie, ci si de finisaj. Mai exact, atat peretii, cat si tavanele si pardoseala sunt realizate din lemn, care ii confera interiorului un aer cald si primitor. Mobilierul este tot din lemn, inclusiv cel din baie. Materialele naturale si ecologice sunt cele mai indicate pentru construirea unei case de vacanta, cum este si aceasta.

amenajare-stil-cottage (3)

Decorul camerei de zi este natural, boem, iar farmecul sau vine din frumusetea data de simplitate. Incaperea a fost utilata sumar, cu mobilier de relaxare, cum sunt fotoliile din fibra naturala, care compun un cadru idilic. Cei doi Golden Retrievers din fata semineului completeaza scena idilica.amenajare-stil-cottage (4)

Decorul fiecarei incaperi are la baza accesorii si decoratiuni delicate, cum ar fi cuverturile albe din tesatura naturala, covorasele sau fetele de masa, care ofera spatiilor un aer romantic.

Departe de tehnologie, intr-o astfel de casa gasesti liniste sufleteasca si posibilitatea de a te deconecta de viata tumultuoasa a orasului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro