Care este programul bancilor luni, a doua zi de Rusalii

Care este programul bancilor luni, a doua zi de Rusalii

 

Majoritatea unitatilor bancare vor fi inchise luni, a doua zi de Rusalii, exceptie facand in general cele aflate in centre comerciale sau mall-uri. De asemenea, unele banci vor avea deschise cateva agentii si duminica, prima zi de Rusalii.

Astfel, unitatile BRD – Groupe Societe Generale nu vor avea luni program de lucru cu clientii, cu exceptia majoritatii unitatilor situate in mari magazine (Auchan, Kaufland, Carrefour, Cora Lujerului), mall-uri (Plaza Romania, Euromall, Baneasa Shopping City) si in aeroportul Henri Coanda (Visa Tax), care vor fi deschise potrivit unor orare in linii mari asemanatoare orarelor normale de functionare, au anuntat reprezentantii bancii.

Vor mai fi deschise agentiile Bran, in intervalul 10:00-14:00, Poiana Brasov (10:00-14:00) si Sinaia (09:00-17:30).

Unitatile teritoriale retail si centrele de afaceri corporate ale Bancii Comerciale Romane (BCR) nu vor avea program cu publicul in ziua de 24 iunie 2013.

„BCR a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a masinilor multifunctionale (MFM) ce vor fi permanent la dispozitia clientilor, 24 de ore din 24, 7 zile din sapte inclusiv sarbatorile legale”, se precizeaza intr-un comunicat al bancii.

Reprezentantii Bancii Transilvania au anuntat ca majoritatea unitatilor bancii vor fi inchise duminica si luni, exceptie facand cateva agentii care functioneaza in anumite centre comerciale din tara, cum ar fi agentia din Iulius Mall, Cluj-Napoca.

In cazul Garanti Bank vor fi deschise luni agentia Sun Plaza (situata in incinta mall-ului Sun Plaza) intre orele 10.00 si 21.00 si agentia Pipera (situata in incinta mall-ului Baneasa Shopping City), intre intre orele 10.00 si 22.00. Celelalte agentii nu vor avea program cu publicul.

Unitatile Raiffeisen Bank vor fi inchise pe 23 si 24 iunie, cu exceptia celor din cadrul hypermarket-urilor si a mall-urilor.

In perioada 23-24 iunie, vor fi deschise doar unitatile Credit Europe Bank din centrele comerciale. Acesta vor functiona conform programului obisnuit, mai putin agentia din Cotroceni Park, care va fi deschisa intre orele 10.00 si 22.00.

Banca Comerciala Carpatica (BCC) a anuntat ca unitatile sale vor fi inchise luni.

Clientii vor putea face plati cu cardul si vo putea utiliza bancomatele bancilor in aceasta perioada. Totodata, vor fi disponibile servicii precum Internet banking si call center.

Prima si a doua zi de Rusalii au fost declarate zile libere.

 

 

 

 

 


Share
 

 

 

 

Sursa: ziare.com

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *