Bucatarii vesele

Pe langa rolul functional pe care il are, insula poate influenta aspectul intreg al bucatariei prin design-ul sau.

Contact

Pe langa rolul functional pe care il are, insula poate influenta aspectul intreg al bucatariei prin design-ul sau.BUCATARIE (7)

A avea sau nu o insula depinde in primul rand de spatiul pe care il aveti la dispozitie. Astfel, daca spatiul nu reprezinta o problema, locul cel mai bun pentru amplasarea insulei este in centrul bucatariei. In felul acesta, totul se desfasoara in jurul ei.

O insula este de-a dreptul folositoare si are o multime de functii: blat de lucru, suprafata de servit masa, spatii de depozitare etc. Si, nu in ultimul rand, noi vom demonstra ca design-ul si culoarea insulei poate influenta imaginea de ansamblu a bucatariei.BUCATARIE (6)

In ceea ce priveste design-ul, exista doua variante principale: 1. insula sa faca parte din restul mobilierului si 2. sa fie elementul „surpriza”, pata de culoare, „centrul atentiei”.

Noi va recomandam sa alegeti cea de-a doua varianta, deoarece un contrast frumos cu restul mobilierului si accesoriilor va scoate si mai mult in evidenta insula.BUCATARIE (5)

Verde, verde-lime, portocaliu, rosu, galben sau turcoaz sunt culorii vii care vor transforma o bucatarie mohorata intr-un vesela, moderna si foarte sic. In functie de restul finisajelor, atat de pereti, cat si de pe pardoseala, dar si in functie de culoarea mobilierului, alegeti culori complementare, care sa creeze un mix interesant la final.

Speram ca insulele din imaginile de mai sus sa va inspire in cautarea culorii potrivite bucatariei voastre.

 

 

 

 


Share
 

 

 

Sursa: casamea.ro