Briza tropicala…

Afara se face din ce in ce mai frumos si inspiraţia ne-a purtat tocmai la Tropice.

Contact

Astfel, am compus pentru tine un decor in care lemnul si culoarea verde a vegetaţiei sunt elementele de baza, iar accentele sunt date doar de nuanţele de foc ale mancarii oferite de oceanul turcoaz, abia banuit ca s-ar afla in apropiere.

Sa intram puţin in atmosfera: ne aflam pe o terasa de inspiraţie coloniala, aflata intr-un desis racoros, de unde parca simţi briza oceanului. El si ea se pregatesc sa ia pranzul in acest cadru paradisiac creat la Club Cortina si trebuie sa apara dintr-un moment in altul; salul si palaria panama ii asteapta pe fotoliile din nuiele impletite.

Vor manca homar, creveţi, sparanghel si o salata usoara din farfurii de porţelan fin, asezate pe placemate-uri impletite ce protejeaza faţa de masa de culoarea frunzelor de ficus. Paharele sunt din cristal, cu picior opac si greu, iar furculiţele au manere inspirate din forma frunzelor de cocotier. Sfesnicele de pe masa, platourile si ustensilele pentru manuirea salatei sunt din lemn si isi imbina aromele exotice cu cele ale impletiturilor mobilei.

In aer plutesc miresme de orhidee si bambus proaspat taiat, iar venirea dupa-amiezii este asteptata cu suporturi de lumanari din sarma si mici felinare care vor asigura lumina discreta si dulce necesara la momentul desertului: mousse-uri delicate servite in pahare de Martini.

Pasari exotice canta in copacii din apropiere, valurile se aud spargandu-se pe plaja sidefie din apropiere, doar cei doi indragostiti lipsesc. Ii cheama cineva la masa?

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro
Share