Baia aranjata dupa reguli Feng Shui

Contact

Unu: pastreaza-ti camera de baie curata.

Doi: aceasta incapere trebuie sa fie pusa la punct cu toate cele necesare.BAIA FENGSHUI (2)

Si, trei, sa fie aranjata, de ce nu, dupa regulile Feng Shui. Acestia sunt cei trei pasi simpli care vor pastra energia proaspata si vibranta in acest spatiu.

Baia reprezinta prosperitatea si bogatia, astfel incat orice proprietar isi doreste ca aceasta energie sa curga nestingherita… Conform traditiei Feng Shui, o baie murdara, dezordonata si inestetica va „ajuta” ca finantele tale sa se duca pe… apa sambetei…

Remedii Feng Shui pentru baia ta

1. Instalatiile sanitare si tevile trebuie sa fie in permanenta in buna stare de functionare. Lunar, toarna o jumatate de bicarbonat de sodiu pe teava de scurgere, dupa care toarna o cana cu otet. Lasa ca substantele sa actioneze timp de 10 minute, dupa care curata tevile cu apa fierbinte de la robinet.

2. Capacul vasului de toaleta trebuie tinut mereu coborat.

3. Acopera scurgerile de la chiuveta si de la cada.02

4. Amenajeaza in camera de baie un mic colt verde, cu tulpini de bambus. Plantele trebuie sa se reflecte in oglinda.

5. Usa de la camera de baie trebuie sa fie mereu inchisa.

6. Daca este posibil, asaza un paravan intre vasul de toaleta si restul incaperii.

7. Daca usa de la baie se deschide in afara, asaza o oglinda pe partea exterioara a usii, pentru a crea iluzia ca usa dispare.

8. Decorarea incaperii de baie trebuie sa fie cat mai interesanta si mai ales sa te faca sa te simti confortabil. Aceasta camera trebuie sa ti se para cat mai atractiva atunci cand ii calci pragul pentru a-ti curata corpul.

9. Pentru camera de baie foloseste prosoape de buna calitate, pentru a-ti arata bogatia si prosperitatea. Prosoapele aurii sunt excelente din acest punct de vedere si sunt cele mai bune pentru a aduce in fata aceasta energie.

10. Dezordinea nu ar trebui sa existe in acest spatiu intim! Daca totusi se intampla sa fie un oarecare talmes-balmes in baia ta, atunci incearca sa il pastrezi la un nivel minim. In nici un caz sa nu se regaseasca aici ustensile care tin de bucatarie!…

BAIA FENGSHUI (1)11. Daca baia ta are fereastra, deschide-o, pentru a permite aerului sa patrunda in incapere. De asemenea, acest lucru va permite si o mai buna circulatie a energiei chi proaspete.

12. Aeriseste baia, pentru a indeparta energiile „moarte”, stagnante sau care blocheaza foarte mult spatiul. In aceasta camera se regaseste foarte multa energie irosita.13. Produsele pe care le folosesti pentru mentinerea curateniei trebuie sa fie cat mai naturale, pentru a ajuta la pastrarea unui chi proaspat si vibrant.

14. In timpul zilei, este preferabil ca in baie sa existe cat mai multa lumina, fara ca acest lucru sa iti invadeze intimitatea.

15. Florile proaspete si plantele verzi sunt extraordinare pentru „curatarea” si imbunatatirea energiei chi.

16. Nu cheltui prea multi bani pentru punerea la punct a baii tale, dar asigura-te ca cel putin ai creat iluzia ca ai investit suficient in acest spatiu si ca ai resurse financiare care sa iti permita asta…

Sursa: eva.ro