Aproape 900 locuri de muncă vacante pentru şomerii bucureşteni

Aproape 900 locuri de muncă vacante pentru şomerii bucureşteni

Şomerii din Bucureşti pot alege un loc de muncă dintre cele 890 de posturi puse la dispoziţie de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti.

Potrivit datelor centralizate de AMOFM Bucureşti, dintre cele 324 locuri de muncă disponibile pentru muncitorii calificaţi, cele mai multe (82) sunt pentru operator confecţioner din industria de îmbrăcăminte – ţesături, tricotaje şi materiale sintetice, 81 pentru agent de securitate, 19 pentru lucrător comercial, 16 pentru vânzător, 15 pentru îngrijitor clădiri.

Pentru absolvenţii de studii medii, AMOFM Bucureşti a înregistrat 80 de locuri vacante, iar cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru verificator bani şi operator vânzări prin telefon – câte 7, supraveghetor jocuri/cazino – 6 şi funcţionar informaţii clienţi – 5 locuri.

Un număr de 54 locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, între care se află câte cinci posturi pentru inspector de asigurări şi manager tehnologia informaţiilor şi comunicaţii.Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM Bucureşti oferă 432 posturi libere, între care 402 pentru manipulant mărfuri.

Persoanele interesate să ocupe unul dintre cele 890 locuri de muncă vacante pot contacta agenţiile locale pentru ocuparea forţei de muncă, aflate în cele şase sectoare ale Capitalei.

 

 

 

Sursa: capital.ro

 

Share

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *