Amenajari interioare artistice

Contact

Ca in orice domeniu exista si in cazul amenajarilor interioare proiecte cu rezultate exceptionale care impresioneaza din orice unghi ar fi privite, asta pentru ca in orice activitate exista nu numai oameni dedicati si implicati in ceea ce fac, sau bine pregatiti si informati, sunt si designeri cu foarte mult talent cu o creativitate debordanta. Asadar vom intalni destule interioare care ne vor face sa spunem ca uneori amenajarea poate deveni o arta.

                                                                                             

Intr-o amenajare artistica putem gasi o opera de arta, valoroasa sau nu neaparat, impozanta sau subtila, dar cu certitudine surprinzatoare, o piesa care sa ne puna in dificultate atunci cand ne gandim daca am alege-o sau nu pentru vre-unul dintre interioarele noastre. Sau daca nu vom gasi o piesa de arta atunci poate ca vom descoperi o asociere inedita de elemente sau o alaturare diferita de culori.

Piesele de mobilier dintr-o astfel de amenajare sunt fie dintre cele mai simple, inspirand eleganta si rafinament, fie dintre cele mai complexe si personalizate.

O amenajare artistica nu se traduce in mod obligatoriu si printr-una luxoasa, mai ales atunci cand alegem ca o mare parte din elementele utilizate, piese de mobilier, obiecte decorative, sa fie din categoria vintage, pentru a demonstra inca o data caracterul atemporal al obiectelor de calitate.

Putem alege oricare dintre stilurile de design, sau o asociere a lor, astfel incat jocul de idei si diversitatea de concepte sau tematici sa lucreze in armonie pentru o amenajare absolut speciala.

Sigur ca in cazul in care nu prea avem nici o afinitate cu vreo ramura artistica ar fi bine sa apelam la un specialist, care sa ne ofere sfaturi cu privire la o astfel de amenajare, insa atunci cand alegem o piesa de arta e foarte important sa tinem cont de opinia personala si de modul in care relationam cu ea.
Cineva spunea la un moment dat ca e important sa alegem un tablou sau o sculptura care sa nu ne faca sa ne intrebam ”oare ce cauta aici?” in fiecare dimineata cand o intalnim cu privirea.

                                                                                       

Binenteles ca este important sa facem acest lucru cu toate obiectele pe care le alegem pentru o amenajare, insa atunci cand vine vorba si de o ivestitie mai mare cu atat mai mult e bine sa ne punem aceasta problema.

Putem realiza o amenajare artistica in orice incapere, fie ca ne ferim la interiorul unui living, la cel de dormitor, la incaperea de baie sau chiar la salonul scarii interioare sau la sala de sedinte, important este sa nu cream o discrepanta foarte mare intre amenajarea la care ne referim si celelalte incaperi. Putem alege sa asociem orice materiale atata vreme cat gasim liantul care sa creeze armonia.

                                                                                     

A vorbi despre amenajari artistice sau a le descrie este destul de dificil deoarece ele se reprezinta si comunica singure printr-un limbaj al stilului si elegantei. La Koncepto gasiti oricand instrumentele necesare si oamenii talentati dispusi sa isi testeze creativitatea in folosul conceperii unor amenajari cu totul deosebite.

Sursa: www.design-boutique.ro
Share