8 sfaturi pentru a aduce stil in casa

Contact

Hainele sunt construite de designerii vestimentari, tablourile de pictori si camerele spectaculoase de designerii interiori. Acestia sunt maestri la maximizarea potentialului unei camere, unde vor folosi fiecare colt, fiecare floare si piesa interioara pentru a aduce mai multa lumina, spatiu sau pentru a oferi intimitate.

In timp ce ochiul si antrenamentul unui profesionist sunt greu de emulat, sfaturile acestora generalizate sunt destul de simplu de urmat. De aceea am „interogat” diferiti profesionisti si am scos 8 trucuri pentru a aduce o aroma naturala in casa noastra.

In Bucatarie

In bucatarie aragazul, si cuptorul sunt punctele centrale. Trebuie sa te asiguri ca centrezi toata camera in jurul sau sau ca il pui intr-un loc proeminent, la fel cum ai face cu un semineu in sufragerie.

Daca bucataria si sugrageria sunt o parte dintr-o camera mai mare, atunci trebuie sa cauti dulapurile si mobila de bucatarie de aceeasi culoare cu tapetul de pe pereti. Astfel vei reusi sa faci camera sa para si mai mare.

 

In sufragerie

Un geam enorm sau o usa din sticla care sa duca pe terasa sunt totdeauna binevenite si lumineaza foarte bine camera.

Daca doresti sa adaugi un semineu cauta punctul focal al camerei la o distanta de aproximativ 2 metri de cel mai apropiat geam. Dupa aceea, este recomandat sa decorezi podeaua si zona unde vei dori sa instalezi semineul cu piatra naturala, un fel de fundatie pentru semineu. Semineul insasi, este impresionant doar daca se potriveste cu stilul camerei, clasic intr-o camera rustica, contemporan intr-o camera clasica si modern intr-o camera moderna si simplista.

In baie

Aprinde oglinda folosind doua randuri de becuri pe fiecare parte a acesteia, astfel ele vor lumina atat fata ta cat si o parte din camera.

Cauta cea mai izolata cabina de dus existenta si rezistenta cabina de dus. Aceasta ar trebui sa faca fata la utilizarea zilnica, iar apa in exces ar trebui sa fie un efect minimal. Astfel costul pe termen lung ar fi unul mult mai mic daca luam in considerare efectele apei pe termen lung.

 

In Dormitor

Adauga un fotoliu sau un scaun foarte confortabil in fata geamului. Acesta ar putea oderi doza dorita de confort plus spatiu de depozitat haine in graba.

Foloseste culori calde pentru pereti. Recomandam nuante de portocaliu sau galben pentru a induce o stare de relaxare in dormitor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: lifestory.ro
Share