6 verande colorate

Contact

Ce este veranda? Ea este o extensie, o galerie exterioara a casei, inconjurata din toate partile de numeroase ferestre. Asadar, este un fel de terasa acoperita unde ne putem petrece timpul seara cu familia sau in weekend cu prietenii.

Fiind vorba de o camera destinata distractiilor ea trebuie sa fie cat mai animata, si cum putem facem cel mai bine acest lucru, decat ajutandu-ne de culori.01

Culorile inseamna viata, buna-dispozitie, tinerete si spirit modern. In acest sens, veranda, nefiind un loc atat de pretentios, poate fi „inundata” de culori si imprimeuri.

De exemplu, o combinatie clasica, de inspiratie nautica, este cea cu alb, rosu si albastru. Aplicata la un set de mobilier clasic va arata si mai bine.

Alege materiale colorate, dar care sa transmita lejeritate, dar care sa fie si usoare la atingere. In aceasta veranda, nuanta de bleu este atat de linistitoare, regasindu-se atat in cazul peretilor, cat si al mobilierului principal.

Si cum accesorliile fac diferenta, nici verandele nu fac exceptie de la regula. Daca ai un decor alb, invioreaza-l cu accente de culori indraznete precum aceste perne multicolore.

O atmosfera mai romantica este creata pe urmatoarea terasa cu ajutorul unui mobilier vintage, usor „atins” de diferite nuante de roz, care sa il aduca in contemporan. Imprimeurile florale ale pernelor denota aparitia unei prezente feminine in scenariu.

Multicolora si pregatita de petrecere! Asa se prezinta veranda din imagine. Lampile suspendate sunt cele care seteaza tema acestei terase.

Daca timpul si bugetul iti permite, poti avea o terasa sofisticata si eleganta, investand in calitatea mobilierului si a accesoriilor. De exemplu, un candelabru supradimensionat schimba complet imaginea verandei.

Share

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro