5 dining-uri clasice

5 dining-uri clasice pentru camine traditionale, elegante, fara cusur.

Contact

In general, a lua masa intr-un spatiu dedicat acestei activitati (i.e. dining) este un act plin de eleganta, in care servitul mesei devine o actiune de socializare si degustare a celor mai rafinate delicii culinare.

Astazi iti prezentam 5 sugestii de amenajare a unui dining care se vrea a fi clasic:

1. Stilul Georgian poate fi una din variantele alese pentru un dining clasic. Mobila masiva din mahon, de culoarea ciocolatei, se „contopeste” armonios cu albastrul intens al peretilor si cu draperiile „bogate” cu motiv floral, in culori pamantii. O adevarata incantare!

2. Un dining de inspiratie norvegiana este realizat cu ajutorul culorilor „cremoase” de piersica. Un dining primitor si romantic in acelasi timp prin prezenta candelabrului cu decoratiuni florale. Covorul rosu, in dungi, aduce putin modernism in incapere.

3. Acest dining este atat de „dulce”. Rozul deschis si albul denota o atmosfera boema, alaturi de imprimeurile florale ale fetei de masa si tapetului. Insa, draperiile sub forma de petale reprezinta punctul de atractie al dining-ului.

4. Un dining de inspiratie botanica aduce putina culoare si „sparge” monotonia intr-un dining clasic, si totul este facut din accesorii: draperii, flori, vaze colorate etc.

5. Stilul country-chic se face remarcat printr-o expunere de portelanuri, printr-o  masa din lemn nefinisat, scaune capitonate si culori neutre.

 

 

Sursa: casamea.ro
Share