Alb & negru pentru living-uri clasice

Cand vine vorba de abordarea temei „alb & negru” in amenajarile interioare gandul iti zboara prima data la interioare ultra-moderne. Noi iti vom arata, insa, cat de bine arata „alb&negru” in 10 livinguri clasice, incantatoare.

Contact

De cele mai multe ori, stilul clasic sau traditional este plin de culoare, opulenta, motive etnice, suprapuneri de materiale si imprimeuri, este tot, mai putin (decat) „alb&negru”. Cu toate astea, cele doua „non-culori” luate fie impreuna, fie separat, emana o eleganta aparte. Asadar, exista un punct de plecare.

Livingul este si el o camera „speciala” in sensul ca el apartine atat gazdelor cat si invitatilor, spre deosebire de dormitor unde accesul „strainilor” este putin probabil sa se intample. Tocmai de aceea, felul in care camera de zi arata este foarte important.

In plus, o amenajare „alb&negru” iti va crea o senzatie „ciudata”, dar placuta: te vei simti intr-un univers abstract sau intr-o pelicula din anii ’50. De asemenea, daca te vei ocupa tu singur de decorare iti va fi relativ usor sa alegi mobilierul, accesoriile si finisajele avand in vedere ca nu trebuie sa iti faci griji ce culori sa asortezi.

 

Totodata, poti alege doua-trei accesorii colorate – galben, rosu- sau accente de auriu care vor da foarte bine intr-un living clasic, „alb&negru”. Iar daca esti adeptul plantelor in interior, si acestea iti vor aduce o pata de culoare verde.

Atentie! Daca in cazul albului nu exista limita de folosire, negrul trebuie utilizat cu moderatie. Prea mult negru intr-o camera mica o va „inchide” si mai mult, iar look-ul „dramatic” te poate obosi.

Ce mai puteti face doar cu alb si negru? Ei bine, exista o multime de imprimeuri: florale, buline, dungi sau „zebra”, romburi, carouri , etc., pe care le puteti introduce in decor.

 

 

 

 

 

 

Sursa: casamea.ro
Share